Arrangementet vises nå som «venter på godkjenning». Så snart tre andre personer har godkjent det, blir det bekreftet i kalenderen.
Nettleseren din husker lenken, så du ser «Rediger» på arrangementet ditt så lenge du bruker samme enhet. Bytter du enhet, eller tømmer nettleserdata, trenger du lenken.